HOE DE E-STEP TE MONTEREN (VIDEO VOLGT)

1). Monteer de stuurwielstang en open de vouwvergrendeling

2) Plaats de handvaten horizontaal

Open de laadplug (onder het dek) & sluit de opladerkabel aan, na het aansluiten van de laadkabel op uw E-scooter kunt u de stroom aansluiten op de wandcontactdoos.

3) Gebruik de Inbussleutel uit de verpakking om de 4 schroeven te plaatsen & strak te draaien

4) Test de aan / uit functie

AAN/UIT KNOP

Druk op de aan/uit knop om de E-scooter in te schakelen. Houd de aan/uit knop 2 seconden ingedrukt om de E-scooter in te schakelen. Indien ingeschakeld: druk op de aan/uit knop om de LED verlichting in/uit te schakelen; druk tweemaal op de aan/uit knop om de normale modus en/of de energiebesparende modus te openen. 

JE URBMOB E-SCOOTER OPLADEN

 Open de laadplug (onder het dek) & sluit de oplaadkabel aan, na het aansluiten van de laadkabel op uw E-scooter kunt u de stroom aansluiten op de wandcontactdoos. 

SCHRIJFREM AFSTELLEN

Als de rem te strak staat kan met behulp van een M5 inbussleutel tegen de klok in remschijf spanningkatrol losgedraaid worden, iets verkorten van de remkabel, draai dan aan de spanner katrol. Als u denkt dat de rem te los staat draai dan de spanningkatrol strakker en trek aan de remkabel om deze iets te verlengen, draai daarna de spanningskatrol aan.

 

STUUR AFSTELLEN

Verspringen van de stuurstang: met behulp van een M5 inbussleutel draai de twee schroeven in de buurt van het vouwmechanisme strakker.

LUCHTBANDEN OPPOMPEN

Als uw E-scooter band is leeggelopen sluit dan een verbindingspijp aan op de ventiel om vervolgens de band op te pompen. Verwijder eerst de ventieldop en draai de pompslang, je kan nu beginen met het op pompen van je band